Aankomend evenement Start repetities na de Vakantie

Open Repetitie voor alle mannen in Elburg en Omgeving

Oproep aan alle mannen van Elburg en omgeving.

Mannen kom zingen, jullie kunnen het…… Het Elburgs Mannenkoor OBK organiseert op maandagavond 15, 22 en 29 Januari 2024 een open repetitie onder het mom van:

“Mannen kom zingen, jullie kunnen het…….”

Begin januari beginnen we met de voorbereidingen voor het komende grote Oranjeconcert

van 27 april 2024. Het doel van deze avond is dat mannen gaan ontdekken hoe leuk zingen is en dat ze het veel beter kunnen dan ze zelf denken.

Want mannen denken helaas vaak pas op latere leeftijd hoe leuk zingen is en vervolgens hebben ze spijt dat ze niet eerder zijn begonnen. Dit horen we vaak. In het bijzonder: Jonge mannen gezocht!

Hoewel de repetitie voor mannen van alle leeftijden is, doet OBK vooral een oproep aan jonge mannen en jonge vaders. Veel mannen denken dat ze niet kunnen zingen, maar onze vraag is: zou je willen zingen? Het is toch het proberen waard!

Goed voor het brein: “Samen zingen geeft veel ontspanning en dan is er geen tijd ergens anders aan te denken. Tegelijkertijd is het ook nog eens goed voor ons brein. Deelnemers aan deze open repetitie-avond gaan beleven hoe het is om samen te zingen.

Onze dirigent Henk van der Maten heeft veel ervaring met mannen die met zingen willen beginnen. Henk is een veelzijdige dirigent en sinds een jaar heeft het koor veel van zijn jarenlange ervaring mogen profiteren. De open-repetitie wordt gehouden op maandag 15, 22 en 29 januari om 20.00 uur in het Buurtgebouw in Oostendorp. Nadere informatie is te krijgen via secretaris@elburgsmannenkoor.nl