Aankomend evenement Zingen in het Nieuwe Feitenhof

Groot Kerstconcert Elburgs Mannenkoor O.B.K. in Grote Kerk Elburg

22 december om 20.00 uur.

Traditioneel geeft het 100-jarig Elburgs Mannenkoor weer haar Grote Kerstconcert op vrijdag 22 december in de sfeervolle Grote Kerk in Elburg. Met veel enthousiasme heeft het koor diverse liederen ingestudeerd en we weten dat velen ernaar uitzien om ook op deze manier, volgens de allerbeste tradities, samen met het Elburgs Mannenkoor OBK toe te leven naar het Feest van de geboorte van Jezus.

Aangeboden wordt een sfeervol en afwisselend muzikaal programma met diverse bekende en nieuwe liederen. De dirigent Henk van der Maten heeft de algehele leiding.

Het koor heeft zich verzekerd van een aantal zeer bekende musici, o.a. Johan van der Graaf orgel, Marco van der Graaf vleugel, Willeke van de Bosch dwarsfluit, de zeer getalenteerde sopraan Valērija Satibaldijeva uit Letland en eveneens talentvolle jonge trommelaar Patrick Lokhorst.

De warmte en harmonie van de muziek, zang en de mooie, sfeervol Grote Kerk met die prachtige akoestiek, staan garant voor een geweldige muzikale voorbereiding op het naderende Kerstfeest.

Aanvang is 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. Vanwege de hoge stookkosten van de kerk wordt een entree gevraagd van € 10.00 per persoon.